Otterup Kommune - Valgtemaer

-

-

Deltag i debatten om valget i Otterup


Små partier sikrede Venstre-borgmester
Hvis socialdemokraterne skal gøre sig håb om at fravriste Venstre-manden Bent Dyssemark borgmesterstolen i Otterup, skal stemmerne fordeles ganske anderledes ved dette valg. To mandater gør forskellen!


Der er ialt 17 mandater i kommunalbestyrelsen - Venstre fik selv otte ved valget i 1997 og havde således brug for blot en enkelt støtte fra en anden liste. Den kom - både fra den radikale Jørgen Jensen og den tidligere fremskridtsmand, nu repræsentant for listen \"De nye\", Frits Ingemann. Ingemann besluttede i sidste øjeblik at støtte Venstres borgmesterkandidat, hvorved han selv fik formandsposten for socialudvalget. Det var sure miner hos socialdemokraterne, der mente at Frits Ingemann svigtede en aftale om at pege på deres borgmesterkandidat. Det er formentlig ikke i samarbejde med Frits Ingemann, at socialdemokraterne ved dette valg skal finde det flertal, der kan give dem den eftertragtede borgmesterpost.


Bredt samarbejde
Det politiske arbejde i Otterup Kommunalbestyrelse har i perioden været præget af et solidt og konstruktivt samarbejde på tværs af partiskel. Det har blandt andet  givet sig udslag i enighed omkring budgetterne fire år i træk og i det hele taget fælles fodslag om mange emner. Eksempelvis lykkedes det at nå frem til enighed omkring en ny skolestruktur, der blandt andet betød lukning af to skoler.


I år har politikerne valgt at låne sig frem til forbedringer. Med en lån på 2,1 mio. kr har byrådet kunne afsætte penge til forbedring af skolerne og etablering af et ældrekollektiv i kommunen.


Tilbage til hovedsiden om Otterup Kommune

Oversigt

    Oversigt