Otto Knows: Som dj skal man kende sit publikum

Den svenske dj Otto Knows mener, at han succes blandt andet skyldes hans kendskab til det publikum, han spiller for.

Fredag aften spillede Svenske dj Otte Knows på MagicBox scenen, som er den elektroniske musikscene på festivalpladsen:

- Når man har spillet på festivaler så længe, som jeg har, jeg har spillet på festivaler i seks år snart, så lærer man at følge sine intitutioner for at finde ud af, hvad publikum gerne vil have, forklarer Otto Jetmann. 

Den svenske dj har blandt andet samarbejdet med store kunstnere, som blandt andet Britney Spears, Avicii, Alesso og Sebastian Ingrosso. 

Otto har desuden hittet med "Million Voices, "Parachute" og "Next to me".  

Den 27-årige dj  har tilsammen over 100 millioner afspilninger på Spotify.  Og ifølge ham er opskriftern på hans succes ret simpel: 

- Jeg tror, at det er gangske enkelt, det er en festlig danse musik, som gør folk glad. Det passer god til både unge og voksne, siger Otto Knows og fortsætter: 

- Jeg laver det musik, som jeg selv synes er godt, og som jeg kan stå inde for, og som jeg selv vil lytte til. Jeg er derfor bare utrolig taknemmlig for, at folk gerne vil lytte til.

TV 2/Fyns kulturredaktør, Martin Mulvad, fik lov til at interviewe den verdenskendte dj. Du kan se det fulde interview nederst i artiklen, hvor du kan finde ud af, hvordan han forbereder sig inden en stor koncert. 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt