I det fynske folks tjeneste

OUH undskylder afvisning af 76-årig

OUH undskylder nu for, at en 76-årig kvinde, der var oversprøjtet med benzin, måtte vente over en time på behandling.

I over en time blev en 76-årig kvinde nægtet adgang til skadestuen i Odense. Nu beklager Odense Universitetshospital hændelsen.

- Vi skal på OUH meget beklage den voldsomme oplevelse og det forløb, som den 76-årige kvinde har været udsat for efter uheldet på en tankstation, hvor en slange eksploderede, mens hun tankede. Vi må konkludere, at vores instrukser skal ændres siger Jens-Otto S. Jeppesen, administrerende direktør på OUH.   

Den 76-årige kvinde var blevet oversprøjtet med benzin og havde fået det i både øjne og mund, da en benzinslange eksploderede.

Personalet på skadestuen ville ikke lukke kvinden ind, før hun var blevet renset af to sygeplejersker i beskyttelsesdragter i et skylletelt. Personalet fulgte proceduren for såkaldt forurenede personer, men den procedure skal nu ændres.

- Personalet har udført deres opgave efter instrukserne i denne situation, men vi må konstatere, at instrukserne for denne type ulykke skal ændres, siger ledende overlæge og chef for skadestuen, Niels Dieter Röck.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.