Oures danseakademi indtager Tivoli

Plænen i Tivoli omdannes søndag den 18. september til et stort dansegulv, når elever fra Oures danseakademi underholder med forskellige danseshows.

Det bliver en kombination af hiphop, moderne dans og ballet, som eleverne fra Oure præsenterer for Tivolis gæster på søndag. Det er blandt andet hip hop-koreografen Issam Talib, der har været med til at udvikle de danse, som bliver præsenteret i Tivoli. Men der vil være mange forskellige shows med et bredt repertoire af stilarter og koreografier.

- Det er en stor oplevelse for vores elever at deltage i showet i Tivoli. De glæder sig hele året til at skulle optræde derinde. Tivoli er blevet et samlingssted for danseelever på Oure, fortæller Vidar Hansen, leder for Danseakademiet Oure Sport & Performing Arts og fortsætter:

- For nogle af vores elever er det første gang, de skal optræde i Tivoli. Vi har også elever fra vores Kostgymnasium, som har optrådt i Tivoli før, men som har udviklet sig meget, siden de sidst stod på scenen. Og så har vi tidligere Oure-elever, som danser på forskellige danseskoler rundt om i verden, der vender hjem for at optræde i Tivoli med os. Vores niveau er meget højt, og det glæder vi os til at vise på søndag, siger hun. 

Programmet for dagen

 

 

Oversigt

    Oversigt