I det fynske folks tjeneste

Overmagten var for stor for unge Axelsen

Semifinalen blev sidste stop for Viktor Axelsen

Badmintontalentet Viktor Axelsen tabte sin semifinale i Singapore til kinesiske Wang Zhengming.

Den blot 18-årige Viktor Axelsen har imponeret i Super Serie-turneringen Singapore Open, men en finale blev det ikke til for det danske badmintontalent.

I semifinalen måtte han således se sig slået af kineseren Wang Zhengming, der vandt kampen i to sæt med cifrene 21-13, 21-14.

- Jeg er selvfølgelig skuffet over at have tabt, men han spillede godt, og jeg kom ikke op i det tempo, som jeg gjorde tidligere i turneringen.

- Jeg følte hele tiden, at han spillede et tempo højere end mig og kom højere på boldene, og når jeg mister det skridt, bliver det svært at komme ind med angreb, og så bliver jeg usikker, siger Axelsen til TV2 Sport.

Fynboen var i første sæt foran 5-3, men med fem tabte bolde i træk kom danskeren bagud 5-8, og det kom han sig aldrig over.

Støt og roligt øgede Wang Zhengming presset på Axelsen, og udfaldet af sættet var der aldrig tvivl om.

Andet sæt lignede det første. Her var danskeren også fint med i begyndelsen af sættet, men når Wang Zhengming satte tempoet i vejret, kunne Axelsen ikke følge med.

Det var karrierens første Super Serie-semifinale for det unge stortalent, der har leveret flot spil i turneringen hidtil og som da også er stolt over sin præstation.

- Jeg er stadig glad for min semifinale og føler, at jeg er kommet et skridt videre. Derfor er jeg selvfølgelig ærgerlig over, at jeg ikke kunne presse ham lidt mere, siger Axelsen.

Han spillede sig videre til semifinalen ved at besejre Indonesiens Sony Dwi Kuncoro, som inden for de seneste to uger har besejret Kinas OL- og VM-guldvinder, Lin Dan, samt danske Peter Gade og indoneseren Taufik Hidayat.

Ved du noget? Så send os et tip