Kan du hjælpe?: Afrikansk udseende mand efterlyses

Fyns Politi frigiver nu billeder af knivrøver fra røveri i Ejbygade i Odense. Samtidig efterlyses vidne på cykel.

Fyns Politi offentliggør nu billeder af den gerningsmand, der om aftenen torsdag 30. august forsøgte at begå et væbnet røveri mod Rema 1000 på Ejbygade i Odense.

Samtidig efterlyser Fyns Politi et vidne, der få minutter før røveriforsøget cyklede forbi gerningsmanden på Rema 1000’s parkeringsplads. 

Røveriforsøget fandt sted klokken omkring klokken 21.43. Bevæbnet med en stor kniv forsøgte gerningsmanden at true sig til kontanter. Det lykkedes dog ikke.

- Vidnet kørte på en damecykel og passerede gerningsmanden klokken 21.38 – altså lige umiddelfart før røveriforsøget. Derfor vil vi selvfølgelig meget gerne have kontakt til vedkommende, siger politikommissær Danny Glintborg fra Fyns Politi. 

 

Vidnet beskrives som: En mand, lys i huden og almindelig af bygning. Han var iført en beige kasket med mørk skygge, en blå arbejdsjakke og sorte bukser. Han kørte på en beige damecykel med cykelkurv både foran og bagpå. 

Alvorligt røveriforsøg

Politiet vil også meget gerne høre, hvis andre har set gerningsmanden eller har oplysninger, der kan hjælpe politiet.

- Der er tale om en gerningsmand, der er bevæbnet med en stor køkkenkniv. Det er klart med til at gøre røveriforsøget endnu mere alvorligt. Derfor offentliggør vi nu overvågningsbilleder fra stedet i håb om at nogen derude kan genkende ham, så vi kan få sagen opklaret, siger Danny Glintborg i en pressemeddelse.

Gerningsmanden beskrives som: En dansktalende mand, afrikansk udseende med meget mørk i hud og kort sort hår, omkring 17-18 år, 185–190 cm høj og almindelig af kropsbygning.

Han var iført en sort dunjakke med et lille hvidt mærke på venstre overarm, sorte bukser med en hvid stribe på bagsiden af nederste venstre bukseben, sorte sko, sort beklædning for ansigtet, grå arbejdshandsker med lys staffering på håndryggen.

Han medbragte en mindre, mørk rygsæk og var bevæbnet med en større køkkenkniv (ikke savtakket).

Oplysninger i sagen til Fyns Politi på telefon 114.

Oversigt

    Oversigt