Overvejer sag mod 3F

Firmaet Combinato ApS i Odense overvejer at lægge sag an mod Nyhedsbrevet 3F for artikler om underbetalte polske rengøringsfolk.

Combinato ApS tager nu til genmæle mod 3F, som har beskyldt firmaet for at underbetale polske arbejdere, der gør rent i en række Føtex-butikker, blandt andet på Fyn.

I følge 3F fik de polske rengøringsarbejdere kun udbetalt 40 kroner i timen og blandt andet har 3F i Odense rejst krav om efterbetaling af 59.000 kr. på vegne af en polsk arbejder.

Derudover har Nyhedsbrevet 3F bragt artikler, der rejser tvivl om Combinato ApS? forretningsmoral.

Tager til genmæle

Daglig leder i Combinato, Rene Jørgensen, har nu henvendt sig til chefredaktøren for Nyhedsbrevet 3F, Palle Smed, for at gendrive bladets påstande.

Han mener at kunne dokumentere, at de polske arbejdere fik udbetalt 110 kr. i timen, og at to af de personer, 3F fører sag for, er blevet fyret på grund af tyveri.

Rene Jørgensen mener desuden at have dokumentation, som gendriver 3Fs påstande om firmaets flossede forretningsmoral.

Han skriver i brevet til Nyhedsbrevet 3F, at bladets journalister kunne have fået al denne dokumentation; men at de skrev artiklerne uden at lade Combinato ApS svare.

Han overvejer at lægge sag an mod 3F, ligesom der allerede er sendt en klage til pressenævnet.

- Vores firma er bygget op omkring aftaler med Føtex om rengøring, så jeres artikler er et angreb på firmaets eksistens, skriver René Jørgensen i brevet.

Oversigt

    Oversigt