Påsat brand hærger DHG's klubhus i Odense

DHG's klubhus i Odense er ramt af omfattende brandskader efter en påsat brand.

En brand søndag aften i et klubhus på Solbakken i det sydlige Odense er efter alt at dømme påsat. Det oplyser Fyns Politi.

Der er tale om et klubhus, som tilhører Dalum-Hjallese Gymnastikforening, bedre kendt som DHG.

- Det er ikke brændt helt ned, men der er omfattende skader. Branden er blevet slukket, fortæller vagtchef ved Fyns Politi Lars Chr. Thede.

Vagtchefen fortæller, at de foreløbige undersøgelser tyder på, at der er tale om en påsat brand. Brandstedet er derfor afspærret, og mandag skal brandteknikere i dagslys gennemgå stedet nærmere.

- Der er desværre omstændigheder ved branden, der gør, at vi anser branden for påsat. Derfor er brandstedet også afspærret, og der skal foretages nærmere undersøgelse af brandstedet i morgen i dagslys, siger vagtchef Lars Chr. Thede fra Fyns Politi.

Politiet opfordrer eventuelle vidner, der kan have set eller hørt noget, til at kontakte dem på 114. 

- Vi står nu i den situation, at vi af efterforskningsmæssige hensyn holder kortene meget tæt til kroppen - og alligevel beder vi offentligheden om hjælp med oplysninger af enhver art i sagens anledning, siger vagtchefen.

Se dronebilleder af klubhuset, som det ser ud efter branden.

 

Nu 16 påsatte brande i Odense

Odense har i de seneste måneder været plaget af en række påsatte brande, som har sat grå hår i hovedet blandt politikredsens efterforskere.

I alt har der været 16 påsatte brande, af dem efterforsker politiet de ni som værende påsat af samme gerningsmand.

I oktober gik det ud over en Let-køb-forretning på Ranunkelvænget i Dyrup. Tidligere har pyromanbrandene hærget blandt andet Restaurant Carlslund, Odense Roklub, Dalum Skytteforening, en spejderhytte i Fruens Bøge samt OB's klubhus.

Efter branden på Ranunkelvænget meldte politiet ud, at der i forbindelse med flere af brandene var observeret en knallert. Det affødte en stribe henvendelser fra offentligheden, men ingen af dem førte til nogen form for gennembrud i efterforskningen.

Oversigt

    Oversigt