Påstået voldtægtssag i Bolbro: Begge anklagede frifundet

Begge de to anklagede i en retssag om en gruppevoldtægt i Bolbro, blev fredag eftermiddag frifundet.

Både den 20-årige og den 21-årige anklagede i sagen om en påstået grov gruppevoldtægt i Bolbro i januar, er fredag eftermiddag blevet frifundet ved Retten i Odense.

- Efter en samlet vurdering af beviserne i sagen har vi ikke fundet tilstrækkeligt grundlag for at finde de tiltalte skyldige. Vi har fundet, at det er meget sandsynligt, at I har udnyttet en svag person og gået længere end hendes grænser. Men på baggrund af modstridende forklaringer og manglende beviser kan vi ikke dømme jer, sagde retsformanden under domsafsigelsen.

De to unge mænd var anklaget for at have været med til at voldtage en 19-årig kvinde fem gange på syv timer til fest i en lejlighed, der er tilknyttet Black Army.

Forsvareren har i Retten i Odense i dagens afhøringer forsøgt at så tvivl om pigens troværdighed, og har påpeget huller og ændringer i hendes forklaring.

De to anklagede har begge indrømmet, at de harhaft sex med pigen, det har de erkendt i retten, men begge siger, at de ikke har voldtaget hende.

orsvaren gik efter, at de to mænd bliver frifundet, mens anklageren gik efter to til to et halvt års fængsel til de to mænd hver i sær. 

Det er nu op til statsanklageren at vurdere, om sagen skal ankes.

Se mere på TV 2/FYN resten af dagen.

Oversigt

    Oversigt