Pædagogstrejken fortsætter torsdag

Forældre til institutionsbørn i Odense kan også torsdag begynde at finde alternative pasningsmuligheder. Torsdag vil de odenseanske institutioner igen være lukket. Det besluttede pædagogerne onsdag, da de mødtes i Marienlystcenteret i Odense.

-

Forældre til institutionsbørn i Odense kan også torsdag begynde at finde alternative pasningsmuligheder. Torsdag vil de odenseanske institutioner igen være lukket.

Det besluttede pædagogerne onsdag, da de mødtes i Marienlystcenteret i Odense. Pædagogerne vil igen torsdag demonstrere på Flakhaven og prøve at lægge et yderligere pres på politikerne.

Blokader
Pædagogerne sendte samtidig blokadevagter ud til flere institutioner og skolefritidsordninger, hvor de formoder, at der vil blive arbejdet alligevel - enten af deres egne medlemmer, pædagogmedhjælpere eller ufaglærte.

Blandt andet arbejder pædagoger og medhjælpere i institutionen Det Engelske Pakhus i Fjordsgade midt i Odense. Her er man enige med de andre pædagoger, men man føler samtidig, at der skal en mere bred opbakning til. For eksempel fra andre faggrupper, der også er berørt.

 

Oversigt

    Oversigt