I det fynske folks tjeneste

Pædagogstrejken i Odense fortsætter

Pædagog-strejken i Odense fortsætter.

Pædagogstrejken i Odense fortsætter. Bupl sætter sig ikke tilbage til forhandlingsbordet med Kommunernes Landsforening. Det var resultatet af Bupl's hovedbestyrelsesmøde lørdag.

- Det giver ingen mening at gå ind på et tilbud, der er det samme som det, pædagogerne har sagt nej tak til én gang. Det var der enighed om i hovedbestyrelsen, siger Henning Pedersen, formand for Bupl.

Det var KL's chefforhandler Mads Lebech (K), som genoptog kontakten med Henning Pedersen for igen at få gang i overenskomst-forhandlingerne.

Men allerede på et møde torsdag fik formanden for pædagogerne klar besked om, at arbejdsgiverne ikke vil give mere end de 12,8 procent som 47 andre forbund har fået.

Og når der ikke kommer flere penge på bordet, så mener hovedbestyrelsen altså ikke, at der er noget grundlag for at sætte sig til forhandlingsbordet igen.

- Jeg er nødt til at konkludere, at Mads Lebech har lavet et pressestunt og intet andet. Han ville gerne signalere villighed til at få afsluttet den strejke, som giver 122.000 børns familier store problemer. Det eneste, KL åbenbart er villig til, er at ramme alle landets børnefamilier med en lockout fra 17. juni. Det er direkte uansvarligt, siger Henning Pedersen.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.