Pædofil låst inde på ubestemt tid

41-årig mand idømt forvaring på ubestemt tid for at have krænket en femårig pige i Nyborg. Dommen er hans sjette for pædofile overgreb.

Han er ikke sindssyg, men han er farlig.

Sådan er retsvæsnets konklusion, efter Østre Landsret tirsdag idømte 41-årige Max Nielsen forvaring på ubestemt tid for overgreb på en femårig pige i Nyborg.

Max Nielsen samlede i maj sidste år den lille pige op ved hendes bopæl og kørte hende til en nærliggende parkeringsplads, hvor han tog tøjet af hende og befamlede hende. Derefter lod han hende gå.

- Han har tidligere krænket og forsøgt at krænke 13 drenge, og dette er hans sjette dom for overgreb på mindreårige. Han er blevet mentalundersøgt flere gange, men er ikke fundet psykisk syg, så denne gang anbefalede psykiaterne, at han fik forvaring, siger sagens anklager, statsadvokatassessor Jacob Thaarup.

Den 41-årige pædofile mand skal nu sidde indespærret på Anstalten ved Herstedvester i Albertslund på den københavnske vestegn.

Tirsdagens dom var en stadfæstelse af byrettens dom fra juni og betyder desuden, at den dømte skal betale 15.000 kr. i erstatning til pigen fra Nyborg.

Oversigt

    Oversigt