I det fynske folks tjeneste

Par nummer 7 lover oprejsning til næste år

Michael Mørkøv og Alex Rasmussen var skuffede over andenpladsen i seksdagesløbet og lover sejr til næste år.

Sejren i det københavnske seksdagesløb gik overraskende til Marc Hester og Iljo Keisse i par nummer 9, mens de populære 7'ere med Alex Rasmussen og Michael Mørkøv blev nummer to.

Men par nummer 7 garanterer allerede nu, at de nok skal komme tilbage og vinde løbet.

- Vi kommer selvfølgelig tilbage, og vi vil også tilbage og vinde det københavnske seksdagesløb, siger Michael Mørkøv.

7'erne har vundet løbet tre gange i perioden 2009-2011. Ingen andre par har formået at vinde seksdagesløbet, der blev kørt første gang i 1934, mere end to gange.

Selvom den tredobbelte triumf allerede blev en realitet sidste vinter, svækker det ikke sulten efter en fjerde sejr, forsikrer Mørkøv:

- Ambitionerne er at komme og køre for det danske publikum, som vi tydeligt mærker i ryggen, og det publikum vil vi rigtig gerne give endnu en sejr.

Alex Rasmussen afventer fortsat svar fra den internationale sportsdomstol CAS, som skal afgøre, om han får karantæne for tre advarsler i forlængelse af manglende indberetninger til antidopingmyndighedere i 2010 og 2011.

Slipper den fynske Garmin-rytter for karantæne, håber han at kunne køre lidt flere seksdagesløb til næste sæson, så han er bedre forberedt end i år, hvor han ikke nåede at køre andre løb end det københavnske i vintersæsonen.

- Det betyder meget at have baneerfaring. Næste år har jeg forhåbentlig ikke karantæne, og der håber jeg at kunne køre fire løb med Michael. Vi håber, at vi kan få det indpasset med vores hold og vores træningslejre, siger Alex Rasmussen.