I det fynske folks tjeneste

Paris Hilton på Franck A

En af verdens absolut største kendisser, superstjernen Paris Hilton, skal efter planen den 6. august nyde en cocktail på Odense-restauranten, Franck A.

Det erfarer TV2/FYN.

Paris Hilton kommer den 4. august til Danmark og vil i den forbindelse besøge Fyn, men programmet er stadig usikkert, og derfor tages der forbehold for ændringer.

Ifølge planen skal Paris Hilton også på besøg på Odense Rådhus, hvor hun skal have overrakt et UNICEF-armbånd - formentligt af borgmester Jan Boye. Odense er UNICEF-by.

Kendissens gode ven, odenseaneren Claus Hjembak, der bor i Los Angeles, har tidligere bekræftet, at Paris Hilton kommer til Odense.

Dagbladet B.T. kan tirsdag fortælle, at Paris Hilton også skal på besøg på Valdemar Slot på Tåsinge, hvor hun skal møde baronesse Caroline Fleming, men ifølge TV2/FYNs oplysninger er det ikke længere planen. I stedet vil Paris Hilton tage til et arrangement i København.

Den 27-årige, verdensberømte Paris Hilton er hotelarving til "Hilton"-kæden og er altid omgivet af utallige paparazzi-fotografer, der følger hende overalt.

Det er ikke lykkedes TV2/FYN at få en kommentar fra folkene bag Franck A.