Odense Håndbold mister markant profil i målet

Chana Masson fra Brasilien har valgt at stoppe karrieren efter denne sæson. Dermed mister Odense Håndbold en stor profil i målet.

Hendes udstråling og erfaring har været med til at løfte holdkammeraterne i Odense Håndbold. Men efter denne sæson er det slut, den 38-årige Chana Masson stopper som professionel håndboldspiller. 

- Håndbolden har været mit liv i mange år. Målsætningerne har altid været min drivkraft og jeg har aldrig forestillet mig et liv uden håndbold. Jeg har lært, at det handler om at respektere og tro på hinanden, ellers vinder man ikke. Alle i truppen er vigtige – både på og udenfor banen. Vi skal udvise respekt for hinandens forskelligheder. Jeg er meget taknemmelig for alle de mennesker jeg har mødt gennem tiden og de har alle givet mig noget jeg vil tage med videre, siger Chana Masson. 

Med det brasilianske farvel mister Odense Håndbold den ene af to profilerede målvogtere. Tilbage på holdet er Althea Reinhardt, der i december fik slutrundedebut, da hun var med det danske landshold til EM i Sverige.

En oplagt spiller til at overtage keeperpladsen kunne være Cecilie Greve, der efter to år i Randers netop har meldt ud, at hun ikke fortsætter hos Kronjyderne. Inden Greve skiftede til Randers var hun på kontrakt i Odense. 

- Da vi indgik aftalen med Chana om at komme til Odense, var det jo for at få en af verdens bedste målvogtere
med i truppen. Hun er en vindertype, der har givet meget til klubben. Hendes energi, professionalisme og
seriøse tilgang til tingene, har været fantastisk og jeg har været meget glad for samarbejdet. Det er ikke kun
Odense Håndbold, men også Danmark, der må sige farvel til en verdensstjerne, forklarer Jan Pytlick.

Chana Masson fortsætter i Odense Håndbold sæsonen ud. 

Oversigt

    Oversigt