Får ros for at spille med brækket næse: - Mange vil ikke spille med en hudafskrabning

Den unge GOG-spiller Jon Andersen spillede hele kampen mod HC Midtjylland med en brækket næse.

Der var hverken maske eller nogen form for støtte til GOG-spilleren Jon Andersens næse i tirsdagens kamp mod HC Midtjylland. Der var blot en 20-årig spiller, som bed smerten i sig og viste, hvad han er bygget af.

- Det var en vigtig kamp på et vigtigt tidspunkt, så selvfølgelig spillede jeg, siger Jon Andersen til TV 2 SPORT efter kampen.

Og det var ikke kun efter kampen, at der var plads til overskud. Inde på banen var således der ingen tegn på, at han holdt igen fra sin højrebackposition.

- Jeg tænkte ikke så meget på det. Så jeg havde det egentlig fint med at spille i dag.

Andersen bidrog med fire mål til målfesten, som GOG i sidste ende trak sig sejrrigt ud af med cifrene 35-30.

- Det er en ok indsats af mig. Jeg laver lidt for mange fejl i midten af anden halvleg. Ellers synes jeg, at det var fint nok.

Indstillingen glæder træner og ekspert

Efter kampen var der lovprisning af den unge GOG-spiller fra træneren Nicolej Krickau, som inden kampen havde lagt valget om, hvorvidt han ville spille eller ej, over i den unge spillers hænder, efter at lægerne havde givet ham grønt lys til at spille.

- Jeg kan kun sende kæmpe applaus til, at en ung dreng, som har fremtiden foran sig, er villig til at investere for holdet. Det gør mig rigtig glad, siger Krickau, som også havde plads til en fiks bemærkning til sin spiller.

- Siden, at han fik et slag, er næsen bare blevet lidt mere normal. Den så jo ikke så pæn ud i forvejen. Så jeg tror faktisk, at det kan være rigtig godt for Jon, siger han med et smil.

Også TV 2 SPORTs håndboldekspert Peter Bruun Jørgensen kunne lide, hvad han så fra Jon Andersen.

- Hvis den lægefaglige vurdering er i orden, så er det jo glædeligt (at han spiller, red.). Altså vi ser jo mange unge mennesker, som ikke kan gå på banen, så snart de har fået en hudafskrabning. Så vi har også brug for den slags typer, der kan gå forrest og har det her mod – også på lang sigt.

Med tirsdagens sejr udbyggede GOG sin føring i ligaen.

Oversigt

    Oversigt