Følelserne tog over: Grædende mester stopper interview

20-årige Lasse Sørensen var en stolt DTC-mester, der lod tårerne få frit løb. Først i bilen og så under sejrsinterviewet, som han måtte afbryde.

Tårerne fossede nærmest ud fra de røde øjne inde under hjelmen, da Lasse Sørensen søndag eftermiddag kørte mesterskabet hjem i sin første hele DTC-sæson.

I afgørende heat på Jyllandsringen lykkedes det den blot 20-årige racerkører at slå de nærmeste konkurrenter og samtidig sikre sig titlen som årets DTC-mester.

Derfor var det en meget glad og rørt vinder, TV 2 SPORT forsøgte at få i tale, da han steg ud af bilen.

- Det betyder alt... ja... Det betyder alt, fik Lasse Sørensen fremstammet i første omgang, inden han prøvede at følge op.

- Det er helt vildt. Fuldstændig fantastisk. Vi kan ikke tage den nu, måtte den nykårede DTC-mester erkende, mens tårerne løb ned ad kinderne, og flere fra holdet kom løbende for at tiljuble ham.

Der var da også god grund til, at både Lasse Sørensen, holdejer Martin Frederiksen og flere andre lod følelserne få frit løb. Team Flexlease.nu/Strøjer Tegl tog sig også af holdmesterskabet, ligesom Lasse Sørensen vandt U21-mesterskabet. 

Søndagens heatsejr blev den fjerde over hele sæsonen til Lasse Sørensen, da han i en dramatisk finale kørte fra tredje- til førstepladsen på sidste omgang, da Ronnie Bremer og Jan Magnussen ødelagde det for hinanden.

Efter en tur på podiet med en masse pokaler og champagne havde den 20-årige Svenstrup-kører lidt nemmere ved at finde ordene frem og holde styr på følelserne.

- Jeg vil sige stor tak til hele teamet og alle folkene bag teamet. Hele sæsonen igennem har de leveret et fremragende arbejde. Jeg har haft en bil, som har været så pålidelig, at jeg har følt, hver gang jeg kørte ud, at jeg vidste, den kom i mål, så længe jeg selv sørgede for det.

- Jeg er stolt af mig selv, og så er jeg ligeglad, om der er nogen, der har andre meninger. Jeg har min mening, og jeg er mega stolt af mig selv. Jeg mener selv, jeg kørte mesterskabet på en klog måde. Jeg gik ikke kun efter sejren, men også om at få så mange point med som muligt hver weekend. Det, tror jeg, er opskriften til at stå her nu.

Lasse Sørensen endte med at vinde DTC-serien foran Jan Magnussen, mens Kasper H. Jensen blev nummer tre.

Oversigt

    Oversigt