Fynske Wozniacki kåret som månedens spiller efter karrierens største triumf

Caroline Wozniacki vandt i slutningen af oktober sæsonfinalerne i Singapore, og nu er hun kåret som månedens spiller på WTA-touren.

Oktober var en rigtig god måned for fynske Caroline Wozniacki. 

Den danske tennisstjerne vandt i slutningen af måneden den største sejr karrieren, da hun gik hele vejen ved sæsonfinalerne i Singapore efter en finalesejr over amerikanske Venus Williams. 

Danskeren kunne efterfølgende glæde sig over at slutte året som nummer tre i verden, og nu kan hun så også glæde sig over, at være kåret som månedens spiller, skriver WTA på sin hjemmeside. 

Tennisfans verden over har de seneste dage haft mulighed for at stemme på, hvem der skulle løbe med titlen som månedens kvindelige tennisspiller. 

Og med hele 64 procent af stemmerne tilfaldt den ære altså Wozniacki, der udover sejren i Singapore også vandt WTA-turneringen i Tokyo i slutningen af september. 

Sæsonfinalerne har kun deltagelse af årets otte bedste spillere, og undervejs besejrede Wozniacki blandt andre verdens nummer ét, Simona Halep, og amerikanske Venus Williams, som hun aldrig tidligere havde slået. 

Og det er netop de to spillere, der løber med de sekundære placeringer i afstemningen om at blive månedens spiller. 

Det er første gang i år, at Caroline Wozniacki bliver tildelt den prestigefyldte titel. Tidligere har også Serena Williams, Elina Svitolina og Sloane Stephens vundet, men ingen har formået at vinde to gange i år. 

Danskeren er også nomineret til månedens skud, men resultatet af den afstemning er endnu ikke offentliggjort. Du kan stadig nå at afgive din stemme ved at klippe her

Caroline Wozniacki kunne med sejren i Singapore også glæde sig over en præmiecheck på knap 15 millioner danske kroner.

Oversigt

    Oversigt