GOG-profil har fået 'fantastisk' tilbud fra tysk storklub

Kasper Jørgensen, GOG-direktør, fortæller, at de nu jagter nye erstatninger for de spillere, som forlader klubben efter sæsonen.

GOG kan godt begynde at vinke farvel til fire profiler.

Gøran Søgard Johannessen, Magnus Jøndal, Henrik Jakobsen og Mark Strandgaard har alle efter denne sæson spillet deres sidste kampe i Gudme. Klausuler i deres kontrakter gør nemlig, at de kan skifte væk.

GOG-direktør Kasper Jørgensen fortæller nu lidt om, hvor den norske playmaker skal hen.

Direktøren fortæller, at Gøran Søgard allerede kom ind den første dag på kontoret og fortalte, at han havde fået et fantastisk tilbud fra Flensburg-Handewitt. Det gør, at selvom sæsonen kun lige er gået i gang, skal Kasper Jørgensen allerede lede efter erstatninger. 

- Vi er i fuld gang med at skaffe spillere. Vi har været gode til at finde de unge talenter frem, og det skal vi gøre igen, da vi gerne vil blive ved med at ligge i toppen, siger Kasper Jørgensen til TV 2 SPORT efter GOG's sejr i kvartfinalen i Santander Cup.

- Jeg vil gerne holde fokus på, at vi er klar til Final 4. Vi må kigge fremad, og det kræver samtidig, at vi også begynder at forberede os på næste sæson, så det er jeg i gang med nu.

GOG tror på spillermaterialet

Klausulerne i kontrakterne gør, at selvom de egentlig ikke udløber efter denne sæson, kan de alligevel godt blive hentet af andre hold.

- Det er jeg ærgerlig over, for vi har noget spillermateriale, som vi tror rigtig meget på. Og vi havde håbet at holde på det her hold et par år endnu, siger Kasper Jørgensen. 

TV 2 SPORTs kilder bekræfter, at Magnus Jøndal tager med Gøran Søgard til Flensburg-Handewitt. Henrik Jakobsen fortsætter imidlertid karrieren i franske Toulouse.

Mark Strandgaard er ifølge TV 2 SPORTs oplysninger tæt på et skifte til Aalborg Håndbold, hvor han skal afløse Patrick Wiesmach, der sætter kurs mod Bundesligaen.

GOG fører lige nu 888ligaen med 11 point for syv kampe.

Oversigt

    Oversigt