GOG-spillere får bøder hver gang de stiller op til interviews

GOGs spillere må til lommerne hver gang, de lader sig interviewe til pressen, fordi truppen har vedtaget skrappe bødekasseregler.

Det er en dyr fornøjelse, når GOGs spillere stiller op til interviews. 

Bødekassereglerne for ligaholdet foreskriver nemlig, at spillerne skal til lommerne, hver gang de bliver interviewet af pressen. Det fortalte fynboernes højre fløj Mark Strandgaard, efter de torsdag aften besejrede Skanderborg med 23-30 på udebane. 

- Det koster at komme i fjernsynet og ugeblade. Og på kampdage er det ekstra hårdt, for der er det dobbelt op på takst. Det svier lidt, siger Mark Strandgaard til TV 2 SPORT. 

Så må vi altså lige få nogle tal på bordet. Hvad koster det?

- Hvis jeg bliver interviewet til en avis, så koster det 50 kroner, og så er det jo 100 kroner på kampdage. Et interview til TV står vel i 150 kroner, tror jeg. 

Er det den samme pris for de unge også?

- Ja, det er lige fedt for alle. Der er ikke nogen, der går udenom, siger Mark Strandgaard.

Og det kan 19-årige Emil Jakobsen bekræfte. Den unge fløjspiller blev torsdag interviewet til TV 2 SPORT for første gang, og så måtte han til lommerne. 

Det er noget med, at det koster lidt penge at komme i TV? 

- Ja, det er 100 kroner lige ned i kassen, siger Emil Jakobsen til TV 2 SPORT.

Det lyder lidt dyrt, når man er på et SU-budget? 

- Ja, det er det også. Der har været et par stramme måneder, siger Jakobsen, der var en del af Danmarks trup ved U19-VM i august, hvor han kom hjem med en bronzemedalje og en plads på All Star-holdet. 

TV 2 SPORTs lyseblå mikrofon fangede torsdag aften syv spillere og træner Nicolej Krickau. Hvis sidstnævnte også tæller med i regnskabet, så fik han den tvivlsomme ære at blive holdets topscorer med tre interviews. 

Hvis Strandgaards takster holder stik, betyder det altså, at der blev lagt 1.500 kroner i bødekassen - alene på interviews til TV.

Torsdagens sejr over Skanderborg betyder, at GOG nu er nummer ét i håndboldligaen efter syv kampe. Bjerringbro-Silkeborg føler efter på andenpladsen, mens Skjern ligger nummer tre. 

Oversigt

    Oversigt