København tvinger bronzeduel mod Odense ud i nyt opgør

København vandt den anden DM-bronzekamp mod Odense med 35-27.

Odense og København kæmper i disse dage for at vinde DM-bronze, efter at grundspilsvinderne og de forsvarende danske mestre tabte deres semifinaler.

Fynboerne vandt det første opgør med 26-22 på hjemmebane, så de kunne med blot uafgjort sikre sig bronze fredag aften i København.

Sejren var dog aldrig for alvor inden for rækkevidde.

Odense startede godt nok med nogle føringer, men fra stillingen 4-4 kom Odense på intet tidspunkt foran igen.

Ved pausen var København foran med 16-12, og føring blev ikke mindre i anden halvleg, hvor de trak fra og endte med at vinde kampen med 35-27.

Dermed skal bronzekampen nu afgøres i kamp tre, som spilles på fredag i Odense.

København-Odense 35-27 (16-12)

• København: Jenny Alm 7, Anne Cecilie de la Cour 7, Louise Føns 6, Linn Blohm 6, Mai Kragballe 4, Debbie Bont 2, Line Bjørnsen 1, Maria Lykkegaard 1, Kelly Dulfer 1
  • Odense: Trine Østergaard 9, Nadia Offendal 5, Suzanne Bækhøj 4,Susanne Madsen 2, Ingvild Bakkerud 2, Kathrine Heindahl 2, Freja Cohrt 1, Sara Hald 1, Mie Højlund 1
  • Udvisninger: København 3, Odense 1