Advarer Pytlick efter kæk udmelding: Det vil tage dig seks til otte uger

Et dansk nederlag tirsdag kan meget vel ende med en ordentlig omgang bilvaske for Jan Pytlick, der bydes velkommen hos Volkswagen i Svendborg.

Danmarks kvinder er inden mødet med Rusland pressede til at hente point for at holde drømmen om en semifinaleplads i live.

En anden, der måske også kan føle presset, er TV 2 SPORTs håndboldekspert, Odense Håndbolds træner Jan Pytlick, der søndag aften i EM-studiet lovede at vaske samtlige biler hos Volkswagen i Svendborg, hvis Danmark taber til Rusland.

Nu byder Volkswagen i Svendborgs direktør og indehaver, Hans Henrik Vilhelmsen, den tidligere landstræner velkommen.

- Han er mere end velkommen. Jeg ville sætte stor pris på, at han kommer og vasker biler for os, for vi går altid efter den bedste arbejdskraft, siger han og uddyber, hvorfor han forventer, at Jan Pytlick kan levere kvalificeret arbejdskraft.

- Hvis man er tidligere landstræner, må man være yderst kvalificeret og dedikeret. Samtidig må han have god sans for strategi og planlægning, som han burde kunne overføre til en bilvask, siger han og griner.

Ender Danmark med at tabe, er Jan Pytlick altså mere end velkommen hos bilforhandleren, der allerede har gjort klar til, at han kommer.

- Efter Pytlicks udmelding lavede jeg en fintælling af vores biler, og vi har i øjeblikket 351. Så han skal nok sætte nogle dage af. Det, forventer jeg, tager seks til otte uger, siger Hans Henrik Vilhelmsen.

Når Danmark spiller mod Rusland i anden mellemrundekamp tirsdag aften klokken 20:30 på TV 2 bliver det med VW-forhandleren foran tv-skærmen, der trods udsigten til en ordentlig omgang bilvaske, stadig tager klaphatten på.

- Jeg håber trods alt stadig, at Danmark vinder. Det her vil kun være en trøstepræmie, afslutter han.

Oversigt

    Oversigt