Axelsen joker under gyserkamp: - Føler jeg har røget 20 cigaretter

Viktor Axelsen havde overskud til at lave jokes, selv om han var i gang med en tæt affære mod Son Wan Ho.

Hvis man havde tændt for tv'et i pausen mellem andet og tredje sæt i kampen mellem Viktor Axelsen og Son Wan Ho, ville det være svært at gætte, der var en vigtig kamp i gang.

Efter Axelsen havde fået råd af landstræner Kenneth Jonassen, kom der nemlig pludselig en noget speciel udtalelse fra ham.

- Jeg føler, jeg har røget 20 røde Look, sagde han under pausen.

Det var dog ikke, fordi danskeren følte, han havde fået rygerlunger på grund af den fysisk hårde kamp.

Han prøvede i stedet blot at løsne den intense stemning, der var under kampen. Fordi vinderen ville spille sig et stort skridt tættere på en semifinaleplads ved sæsonfinalerne.

- Det var mest en joke, og også for lige at få løsnet skulderne lidt.

- For jeg synes, det var fysisk hårdt, men det er også mere fordi, jeg lavede nogle dumme fejl, siger han til TV 2 SPORT.

På det tidspunkt i kampen havde de to spillere brugte tonsvis af kræfter på at nå nærmest umulige bolde fra hinanden. Blandt andet Axelsen måtte bruge mange kræfter på et nedbryde Hos betondefensiv.

- I løbet af en kamp mod så fysisk en stærk spiller, så kommer der kriser. Og der er det nogle gange bare godt at have en jokende tilgang til det hele, siger han grinende.

Danskeren fik da også en god start på tredje sæt efter joken, men Ho kom tilbage og vandt kampen samlet med 21-19,14-21, 21-18.

Fredag skal Viktor Axelsen spille imod verdensetteren, Lee Chong Wei, om den sidste plads i semifinalen.

Den kan du se på TV 2 SPORT, som sender de afgørende puljekampe fra klokken 10. Axelsens kamp er programsat til cirka klokken 11.45.

Oversigt

    Oversigt