Fynsk kvinde forsvundet i tre dage: Boede i skoven

Petrine Rosenlund Stryhns far fortæller, at han er lettet over, at hun er kommet tilbage. Kvinden besluttede selv at vende hjem.

Den 19-årige gymnasiepige Petrine Rosenlund Stryhn fra Ejby på Fyn, der havde været forsvundet i tre dage, blev torsdag fundet i god behold i Fredericia. 

Det bekræfter Syd- og Sønderjyllands Politi. 

Forlod gymnasium nedtrykt

Kvinden havde været forsvundet, siden hun forlod Fredericia Gymnasium den 19. juni i nedtrykt tilstand.

Vejle Amts Folkeblad har talt med Petrine Rosenlund Stryhns far, Mads Stryhn, der er meget lettet over, at hun er hjemme igen. Han fortæller, at det var nogle bekendte af familien, der fandt hende i Fredericia på et tidspunkt, hvor hun havde besluttet sig for at vende hjem.

Faren fortæller, at kvinden havde opholdt sig på det samme sted i en skov ved Vejle.

Satte en større eftersøgning i gang

Den 19-åriges forsvinden satte en større eftersøgning i gang i området, hvor både politi og borgere deltog i eftersøgningen. 

Og det kom bag på hende, at der var sat så så meget i værk for at finde hende, fortæller Mads Stryhn.

- Selvfølgelig har hun vidst, at det var forkert, og det kan være svært for os at se, hvorfor det skulle give mening. Men når vi lytter til hende, kan vi måske godt se det. Hun er mega overrasket over det kæmpe apparat og alle de folk, som det involverer på den ene eller anden måde. Nu kan hun se, hvor sødt folk har skrevet til hende, at de har tænkt på hende, og hvordan det har været fuldstændig overvældende. Det har hun ikke tænkt på, så det gør en forskel, siger han, til Vejle Amts Folkeblad.

Faren fortæller, at kvinden var taget ud i skoven for at få styr på sine tanker, og hun besluttede at tage hjem igen, da hun havde opnået det.

Oversigt

    Oversigt