Jacobsen efter storsejr: - Vi har nået vores første mål

Danmark slog søndag aften Ungarn med 35-27. Nikolaj Jacobsen og landsholdet er kun ét point fra at sikre kvalifikation til EM.

Med en sikker hjemmesejr over Ungarn ligger Danmark nummer et i EM-kvalifikationspuljen.

Dermed har landstræner Nikolaj Jacobsen indfriet sine mål for holdet i løbet af sin første samling. 

- Det var vigtigt at vinde i dag, og nu ligger det i vores egne hænder at tage førstepladsen. Det var målsætningen for denne uge, siger Jacobsen til TV 2 SPORT.

Danmark skal bare have ét point i juni-kampene mod Holland og Letland, så er EM-billetten i hus.  Derfor var 35-27-sejren over Ungarn ganske essentiel.

Sejren blev en realitet især i løbet af anden halvleg, hvor Danmark fik lidt mere fart i både angrebs- og forsvarsspillet. Derfor er landstræneren da heller ikke helt tilfreds med de første 30 minutter, som Danmark dog vandt med et enkelt mål.

- Første halvleg er ikke glemt, for jeg synes ikke, vi kommer med den indstilling, der skal til.  Vi spiller på hjemmebane foran en fantastisk kulisse, og så starter vi for sløvt ud.

- Vi starter med at spille SÅ langsomt håndbold, og det er ikke det, vi vil stå for, slutter Jacobsen.

Danmarks næste EM-kvalifikationskamp er på udebane den 14. juni mod Holland. Fire dage senere kommer Letland på besøg i den sidste kamp, hvor EM-billetten allerede kan være sikret.

Oversigt

    Oversigt