Vintervejret fortsætter: Nyt snevejr på vej mod Fyn

Søndag kan der komme slud og tøsne på Fyn og i store dele af resten af landet.

Vi har endnu ikke set det sidste snefnug over Fyn i denne omgang. Et nyt snevejr skal nemlig ind over Danmark allerede i morgen.

Snevejret kommer i forbindelse med en frontzone, der skal erstatte den kølige luft over Danmark med mildere vejr, der vil præge landet i næste uge.

Derfor går sneen også over i regn i løbet af søndagen, men inden da får man igen vintervejr i store dele af landet - og stedvis kan sneen lægge sig og male landskabet hvidt.

Prognosen viser, at sne og slud kommer ind over Fyn ved 11-tiden og slipper først ved 15-tiden, hvor fronten bevæger sig ind over Sjælland. 

Regnvejret nærmer sig den jyske vestkyst allerede i løbet af morgentimerne, men når regnen når ind over Jylland vil den flere og flere steder gå over i slud og tøsne. Det vil ske ved temperaturer lige over frysepunktet.

Derefter kan den tunge sne falde i et par timer inden nedbøren går over i regn - men på de par timer kan det sagtens blive hvidt i landskabet af et par centimeter sne. Snevejret når først øst for Storebælt ud på eftermiddagen.

Du kan TV 2 Vejrets animerede prognose her

Vejret lørdag eftermiddag, aften og nat.

Oversigt

    Oversigt