I det fynske folks tjeneste

Politiet leder atter efter drabssigtet på dybere vand

Politiet forsøger atter at finde frem til den forsvundne Bent Ovesen og hans Ford Mondeo som denne. Han efterlyses i drabsag fra Kolding. Bilen er en årgang 2015, AU 24836 Foto: TV SYD

I samarbejde med TV SYD

63-årige Bent Ovesen fra Kolding har været forsvundet siden drabet på sin kone, Aase Ovesen, i oktober sidste år. Nu forsøger politiet atter at finde ham.

Denne weekend forsøger Sydøstjyllands Politi atter at løse mysteriet om den 63-årige Bent Ovesens forsvinden i oktober sidste år.

Vi søger andre og dybere steder end tidligere. Blandt andet med ekkolod, der kan søge på dybere vand

Frede Nissen, indsatsleder, Sydøstjyllands Politi

Politiet genoptager sammen med Søværnet en intensiv undersøgelse af Kolding Fjord og Lillebælt for at finde spor efter den 63-årige drabsmistænkte og hans bil. Tidligere har politiet søgt blandt andet i Kolding Havn, Skærbæk Havn, Ammoniakhavnen og Middelfart Gl. Havn.

- Vi søger andre og dybere steder end tidligere. Blandt andet med ekkolod, der kan søge på dybere vand, siger indsatsleder Frede Nissen, Sydøstjyllands Politi, til TV SYD.

Eftersøgningen, der dækker et større område, gennemføres lørdag den 24. februar fra ca. kl. 5 om morgenen til søndag ca. kl. 8 af to af søværnets skibe, såkaldte minerydningsdroner af type MSD og type MSF samt dykkerhold.

Læs også Hustrumord: Jagt på mistænkt udvidet til Fyn

Det er ikke nye oplysninger i sagen, der ligger til grund for weekendens søgning, men derimod muligheden for assistance fra Forsvaret.

Det frygtes, at Bent Ovesen har gjort skade på sig selv, men trods intensiv eftersøgning og efterforskning er han og den brune Ford Mondeo altså stadig sporløst forsvundet.

Godt to uger efter drabet på den 61-årige Aase Ovesen fra Kolding den 28. oktober 2017 blev den 63-årige Bent Ovesen ved Retten i Kolding fængslet in absentia. Han er også efterlyst i resten af verden gennem Europol.

Liget af Aase Ovesen blev fundet lørdag 28. oktober på parrets fælles bopæl på Christiansøvej i Kolding. Deres gråbrune Ford Mondeo var forsvundet, og den har politiet siden forsøgt at finde frem til. 

Bilen er en årgang 2015, og den har registreringsnummer AU 24836

Det er i dette område, politiet søger efter Bent Ovesen fra Kolding Foto: Marine Traffic

Ved du noget? Så send os et tip

I samarbejde med TV SYD