I det fynske folks tjeneste

Penge og partnere til robotnetværk

Innovationsnetværket RoboCluster, der har til huse på SDU, har fået nye partnere og 14 millioner kroner.

Innovationsnetværket RoboCluster, der har til huse på SDU, har fået nye partnere og 14 millioner kroner.

Innovationsnetværket RoboCluster får i de kommende fire år 14 millioner kroner fra Styrelsen for Forskning og Innovation. Netværket har også fået tre nye partnere.

- Udvidelsen skal styrke netværkets indsats for at gøre Danmark til et foregangsland for udvikling og anvendelse af robot- og automationsteknologi. RoboCluster vil derfor lægge et stærkere fokus på teknologiske behov, som ikke på forhånd er knyttet til bestemte brancher, skriver SDU.dk

De tre nye partnere er: Force Technology, der er en rådgivnings- og udviklingsvirksomhed, Foreningen Dansk Automationsselskab - en selvstændig forening under Dansk Industri, som arbejder for at samle og formidle viden om automatisering samt DI ITEK, der er et branchefællesskab i Dansk Industri for virksomheder inden for it, tele, elektronik og kommunikation.

Udover de tre nytilkomne består netværket af: Syddansk Universitet, Teknologisk Institut, Aalborg Universitet, Danmarks Tekniske Universitet, Designskolen Kolding og det danske robotnetværk DIRA.

robocluster.dk

Ved du noget? Så send os et tip