Pengene faldt ikke til tiden

Salget af Bogense Sygehus går nu tilbage. Klokken 12 mandag udløb fristen for Ejendomsselskabet Plus Erhverv til at betale Fyns Amt 15 millioner kroner for Bogense Sygehus. Plus Erhverv er et datterselskab af forsikringsselskabet Plus Forsikring, der fredag gik konkurs.

-

Salget af Bogense Sygehus går nu tilbage.
Klokken 12 mandag udløb fristen for Ejendomsselskabet Plus Erhverv til at betale Fyns Amt 15,5 millioner kroner for Bogense Sygehus.

Plus Erhverv er et datterselskab af forsikringsselskabet Plus Forsikring, der fredag gik konkurs.
Forsikringsselskabet overtog officielt Bogense Sygehus 1. oktober i år, og det var meningen, at det skulle have været lavet om til sundhedscenter.

Men pengene for købet er altså ikke faldet, selv om Fyns Amt har udvidet betalingsfristen med tre uger.

Lettelse - trods alt
\"Handlen er hævet og på den ene side er vi skuffede over, at det er gået sådan, men på den anden side er vi også lettede over, at Bogense Sygehus ikke nåede at blive trukket med i konkursen\", siger amtsdirektør Niels Højberg.

\"Det er en politiks afvejning, hvad der nu skal ske, men det er min forventning, at man starter forfra med en ny udbudsrunde\", fortsætter han.

To andre købere var interesserede i Bogense Sygehus, da det blev udbudt til salg.

Ærgrelse i Bogense
At handlen nu går tilbage vækker ærgrelse hos borgmesteren i Bogense, som havde håbet på bevarede arbejdspladser i byen.
\"Jeg håber på, at amtet endnu engang vil forsøge at få sygehuset solgt\", siger borgmester Arne Kruse (S).

Oversigt

    Oversigt