Pengeskabstyve overraskede familie

Søndag aften opdagede en familie fra Odense fire mænd, der var i færd med at bryde et pengeskab op.

En fynsk familie fik sig noget af en overraskelse, da de søndag aften vendte hjem til deres hus på Staupudevej i Odense NØ. På bopælen fandt de fire mænd i færd med at skære et pengeskab op.  

Fire mænd med arabisk udseende havde søndag aften lusket sig ind på familiens grund, i håb om at få fred til at bryde et pengeskab op med en skærebrænder.

Da familien overraskede tyvene flygtede de til fods og i en bil. Det lykkedes en patruljevogn, der var kaldt til stedet, at fange en af geningsmændene. Han er blevet afhørt, men indtil videre har det ikke givet politiet nogle spor at gå efter.

Pengeskabet tilhørte ikke familien fra Odense. Politiet arbejder nu på at finde ud af, hvor det stammer fra. Indtil videre er der fundet nogle papirer i pengeskabet, men politiet ved endnu ikke, om tyvene har haft held til at fjerne værdigenstande derfra.

Også i Kværndrup forsøgte en tyv at bryde et pengeskab op. Manden blev dog forstyrret og flygtede fra gerningsstedet til fods. Han efterlod sit væktøj, og det vil politiet nu undersøge for fingeraftryk og DNA.

Oversigt

    Oversigt