Peter Kjær: Poul Hansen får travlt i OB

Poul Hansen får rigeligt at se til som sportsdirektør i OB, hvor der ifølge Peter Kjær skal renses en del ud.

OB's nytiltrådte sportsdirektør, Poul Hansen, får travlt i de kommende transfervinduer.

Det er vurderingen fra tidligere landsholdsspiller Peter Kjær, der i dag er fodboldekspert for 3+.

- De næste transfervinduer kan godt gå hen og blive livlige og meget afgørende for OB, så han får sit at se til. Der skal ske udskiftninger i OB's trup, siger Peter Kjær.

Den ambitiøse fynske klub, som de seneste tre sæsoner er blevet nummer to i Superligaen, ligger lige nu blot nummer otte i landets bedste række.

De seneste mange uger har der været rygter om uro i spillertruppen, og B.T. bragte for nylig en historie med anonyme OB-spillere, som krævede træner Henrik Clausens afgang. Den historie tog OB dog hurtigt afstand fra.

Peter Kjær tror ikke, at Poul Hansen bare smider folk ud til højre og venstre for at få styr på klubben.

- Han er ikke enerådig, så jeg tror, at han vil gøre brug af mange af de folk, som allerede er i klubben. Han kommer næppe med den store skovl og smider det hele ud på første dag, siger Peter Kjær.

Journalisten Leif Rasmussen, som for Fyens Stiftstidende har dækket OB i mange år, regner med, at Poul Hansen tager fat i de problemer, der måtte være.

- Jeg er sikker på - og nu skal jeg passe på, hvad jeg siger - at han kan tale med nogle af de udenlandske spillere og finde ud af, hvilke problemer de måtte have, og hvad de gør i klubben og hvorfor, siger Leif Rasmussen.

Poul Hansen blev i 1999 kåret til årets træner i Danmark. Poul Hansens seneste topjob i sporten var som cheftræner i AGF i 2003.

Oversigt

    Oversigt