Peter Rahbæk Juel til Venstre: Kom ud af busken

Onsdag går Odense Byråd i gang med at forhandle næste år budget. Peter Rahbæk Juel (S) kritiserer Venstre for ikke at lægge deres planer frem.

Venstre holder kortene tæt ind til kroppen inden budgetforhandlingerne onsdag. De har ambitioner om at tilføre flere midler til Børn- og Ungeområdet ved at omprioritere. Det gjorde Jane Jegind klart i en artikel i Fyens Stiftstidende i weekenden. 

- Venstre vil på onsdag ved førstebehandlingen af budgettet vise en anden vej med bedre balance, hvor vi omprioriterer for en halv milliard kroner over en fireårig periode, sagde Jane Jegind til avisen. 

Men Socialdemokraternes Peter Rahbæk Juel savner at se et udspil, der viser helt konkret, hvordan pengene skal omfordeles. 

- Vi kan høre, at de går og lover til højre og venstre, og vi vil jo også gerne have en ærlig debat med borgerne om, hvad har vi af alternativer i Odense. Vi har lagt en plan frem, Venstre har stemt nej til de planer, der er lagt frem, så jeg synes jo, at de skylder befolkningen at komme frem med en plan for, hvad det er Venstre vil med byen, siger Peter Rahbæk Juel til TV 2/Fyn. 

 

Venstres Bo Libergreen gjorde det mandag tydeligt, at det først er onsdag forslaget, hvor Venstre vil omprioritere over en halv milliard over fire år, bliver fremlagt. 

Oversigt

    Oversigt