Peter Utaka er efterårets profil

OB's Peter Utaka er "Efterårets Profil" i SAS Ligaen. Den 25-årige nigerianer er i år den suveræne vinder af den traditionelle afstemning hos Tipsbladet, hvor trænerne i SAS Ligaen stemmer om, hvem der skal have hæderen.

Med 52 ud af 55 mulige point i afstemningen er OB-angriberen den mest suveræne vinder siden Ebbe Sand i efteråret 1997. Den 25-årige nigerianer vinder profilafstemningen med mere end dobbelt så mange point som Esbjergs Søren Rieks, der er efterårets danske profil i ligaen.

Peter Utakas klubkammerat Eric Djemba-Djemba er treer i afstemningen med 20 point, mens Utakas nærmeste konkurrent på topscorerlisten, Brøndbys Morten "Duncan" Rasmussen deler fjerdepladsen med AGF's Jakob Poulsen, der tidligere er kåret som årets SAS Liga-spiller i en vurdering, der gik fra september 2008 til september i år.

- Det betyder meget for mig, især fordi det er trænerne, der har stemt på mig. Det betyder meget, fordi de ved så meget om det her spil. Det er noget, jeg er glad for, og det er godt nyt for mig, siger Peter Utaka til Tipsbladet.

Oversigt

    Oversigt