PHONO14 er i luften med nyt program

Programmet for PHONO14 er fuldendt. Femten nye navne fuldender festivalens hidtil største program - i alt indtager 34 vidt forskellige elektroniske sammensætninger scenen.

Mest bemærkelsesværdigt er det sensationelle sceneshow Pantha du Prince & The Bell Laboratory, der spiller i Danmark for første gang.

Med et klokkespil bestående af 50 kirkeklokker og en kampvægt på tre tons samt en hær af klassiske musikere bliver det den klart største og mest krævende koncert PHONO nogensinde har afholdt.

PHONO udvider igen

Temaet for festivalen er det samme. Alligevel er PHONO14 som aldrig før. Tre dage er blevet til fem.

En tidligere havnesilo er indtaget som scene. Og en udstilling på musikbiblioteket og en biograf på Studenterhuset sørger for at inddrage hele Odense midtby.

Men den lækre elektroniske musik er stadig i fokus. Med offentliggørelsen af Roskilde-aktuelle James Holden, Fuck Buttons og The Field markerer PHONO sig igen som en stormagt, når det handler om at tiltrække de store elektroniske kunstnere.

Efter flere år på det nedlagte Slagterhus og en enkelt afstikker til det tidligere diskotekskompleks Arkaden indtager PHONO14 den 42 meter høje FAF-silo på Byens Ø.

Siloen, der tidligere var en del af Odenses industrielle havneområde, er blevet renoveret og fornyet, og giver nu PHONO en unik mulighed for at lege endnu mere med lys og lyd.

Den øgede fokus på det visuelle vil tydeligst komme til udtryk i årets åbningskoncert, der afholdes udendørs ved FAF-siloen onsdag den 10. september.

Her vil en ren eksplosion af byens dynamiske lyde og et gigantisk lysshow markere åbningen på den hidtil største PHONO festival.

Fakta om PHONO14

Oversigt

    Oversigt