I det fynske folks tjeneste

Picnicbord fik kun en uge ved nyt naturområde

- Vi er rystede over, at nogen på så kort tid har udset sig vores picnicbord og frarøvet os dette specialfremstillede bord og ikke mindst frataget de mange besøgende muligheden for at nyde madpakken eller aftenkaffen i det dejlige nye område.

-

Fugleværnsfonden efterlyser dette bord

- Vi er rystede over, at nogen på så kort tid har udset sig vores picnicbord og frarøvet os dette specialfremstillede bord og ikke mindst frataget de mange besøgende muligheden for at nyde madpakken eller aftenkaffen i det dejlige nye område, siger Fugleværnsfondens administrator Elise Frydensberg efter at ukendte gerningsmænd har stjålet et picnicbord, der blev stillet op ved naturområdet Nørreballe Nor på Langeland for blot en uge siden.   

- Det er vigtigt for os, at så mange mennesker som muligt får glæde af det nye Nørreballe Nor. Derfor forsøger vi at lave publikumsforholdene så gode som mulige, og samtidig håber vi at lokalbefolkningen i området vil hjælpe med at passe på det, siger Elise Frydensberg.

Derfor håber hun også på at eventuelle vidner kan hjælpe med at tilvejebringe det stjålne picnicbord.  

Bordet er lavet i lærketræ og er 2,7 m langt. Det er brændemærket 13 steder med "FVF" skrevet med 4 centimeter høje bogstaver.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet i Rudkøbing.