Pige død efter trafikulykke: 24-årig mand fængslet

En 13-årig pige er død efter en voldsom trafikulykke i Odense. Nu er en 24-årig mand varetægtsfængslet i sagen

En 24-årig mand er torsdag eftermiddag blevet varetægtsfængslet i fire uger, fordi han ifølge politiet var skyld i en fatal trafikulykke i Odense onsdag aften, skriver eb.dk.

Manden er blandt andet sigtet for uagtsomt manddrab, da en 13-årig pige, som siden ulykken har været erklæret hjernedød, torsdag er afgået ved døden.

- Det skete klokken 13.23, siger vagtchef Kenneth Taanquist, Fyns Politi, til Ritzau.

Manden, der ifølge eb.dk nægter sig skyldig i uagtsomt manddrab, sigtes desuden for på en hensynsløs måde at forvolde fare for andres liv og førlighed, da også en pige på 14 år og hendes mor blev voldsomt kvæstet ved ulykken.

De blev efterfølgende indlagt på sygehuset med henholdsvis indre kvæstelser og brud på rygsøjlen, men ingen af dem er i livsfare.

Den alvorlige ulykke skete onsdag omkring klokken 21 i et lysreguleret kryds ved Hunderupvej og Hunderupgade i den sydlige del af Odense.

Ifølge øjenvidner blev bilen med kvinden og de to piger ramt af en Ford Mondeo, som med den spirituspåvirkede 24-årige mand bag rattet drønede igennem krydset, selv om der var rødt lys. Han kørte angiveligt omkring 100 kilometer i timen, da det gik galt.

Den 24-årige sigtes derfor også for at køre for stærkt, over for rødt lys og for spirituskørsel.

Der er desuden mistanke om, at han var påvirket af narkotika, da ulykken skete. Men det er han endnu ikke sigtet for.

En 17-årig mandlig passager i Mondeo'en fik et brud på rygsøjlen i det voldsomme sammenstød.

Den 24-årige slap som den eneste fra ulykken uden skader.

Oversigt

    Oversigt