Pige forsøgt lokket ind i mørk bil

Tirsdag eftermiddag forsøgte en mand i en mørk bil at overtale en pige i Odense til at sætte sig ind i sin bil.

Tirsdag eftermiddag kørte en mørk bil op på siden af en pige i Skibhuskvarteret i Odense, da hun var på vej hjem fra skole. En mandlig fører af bilen rullede vinduet ned og spurgte pigen, om hun ville med. Det oplyser Fyns Politi, der fik anmeldelsen om episoden af pigens mor.

Ifølge moderen skyndte pigen sig at løbe fra bilen og hjem, hvor hun fortalte, hvad der var sket. Omkring kl. 17 - kort efter hændelsen - meldte moderen episoden til politiet.

- Vi higer efter nogle flere beskrivelser af bilen. Det vil bringe os betragteligt videre, siger vagtchef ved Fyns Politi Lars Thede til TV 2/FYN.

Fire episoder med mænd i mørke biler i januar

Episoden i går ligner andre nylige tilfælde, hvor mindreårige piger på Fyn er i kontakt med mænd i mørke biler. Faktisk er episoden den fjerde på øen i en måned. 

7. januar modtog politiet en anmeldelse om, at en 14-årig pige var blevet stoppet på et stisystem ved Skrillinge i Middelfart af en mand i en sort bil, da hun var på vej hjem fra en veninde. Og 11. januar blev en 11-årig pige på vej til skole antastet af en mand i en sort eller mørk bil på Skovgaardsvej i Odense. Det skriver fyens.dk.

15. januar holdt en mand i en mørk Mercedes ind til siden på Skibhusvej og rullede vinduet ned, da to 8-årige piger passerede på vej til skolefest. Læs mere om episoden her.

Fyns Politi er opmærksomme på, at der er visse lighedstegn mellem episoderne, men kan grundet de sparsomme oplysninger ikke bekræfte, at der er sammenhæng imellem dem: 

- Det kan jeg ikke svare hverken ja eller nej til, siger Lars Thede.

Fyns Politi opfordrer borgere, der har oplysninger, til at kontakte Fyns Politi på 114.

Se interview med Mette Ertmann, mor til en otteårig pige, manden i den sorte bil kontaktede på Skibhusvej d. 15. januar herunder

 

 

 

 

 

Oversigt

    Oversigt