Pige ville stikke af fra politigården: Faldt på islag

En 17-årig pige fra Middelfart havde fredag aften svært ved at styre både sig mundtøj og bentøj. Måtte hentes af forældrene på politigården i Odense.

En patrulje fra Fyns Politi blev klokken 2.24 natten til lørdag tilkaldt til værtshuset Tema Bar i Havnegade i Middelfart. Anmeldelsen lød på, at der var en utryg og truende stemning, efter at en gæst var blevet bortvist var stedet.

- Da patruljen ankommer begyndte en 17-årig pige i gruppen uden for værtshuset at overfuse betjentene med alverdens skældsord. Hun beder dem om at skride, kalder dem pansersvin, og det, der er værre, fortæller vagtchefen ved Fyns Politi.

Den lettere berusede pige blev anholdt og sigtet for at svine betjentene til. Hun nægtede at fortælle sit navn, og det blev hun så også sigtet for. Herefter blev hun taget med til politigården i Odense.

Da de ankom til politigården forsøgte pigen at stikke af fra betjentene.

- Vi havde nok ikke fået saltet godt nok her i vores parkeringsgård, for det endte med, at hun gled og faldt så lang hun var på den isglatte asfalt, fortæller vagtchefen.

Efter endt afhøring blev hun løsladt og hentet af forældrene fra Middelfart. Nu kan hun se frem til et retsligt efterspil med sigtelser efter straffelovens paragraf 121 og 750.

Straffeloven

 

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

Oversigt

    Oversigt