I det fynske folks tjeneste

Pinlig opførsel førte til Brink-fyring

Sportsdirektør Kim Brink opførte sig angiveligt upassende i forbindelse med OB's to Europa Cup-kampe mod skotske Motherwell. Det kostede ham jobbet.

Kim Brink beskyldes af anonyme kilder for at have optrådt fuld og pinligt.

Det er tilsyneladende ikke kun OB's dårlige resultater på banen, der kostede Kim Brink, jobbet som direktør i OB.

Ifølge Ekstra Bladet har hans optræden i forbindelse med de to Europa League-kvalifikationskampe også været en årsag til, at bestyrelsen tirsdag bad ham forlade klubben sammen med træner Lars Olsen og assistent Viggo Jensen.

Avis: Brink var fuld

Anonyme spillerkilder hævder over for avisen, at Kim Brink fik en tår over tørsten i forbindelse med den første kamp mod skotterne hjemme i Odense.

- Han sejlede rundt i omklædningsrummet. Samtidig var han rasende, sparkede til alting og råbte og skreg, siger en spiller, der bakkes op af en anden, der ikke mener, at man kan være tvivl om, at sportsdirektøren var beruset.

Brink var oppe at slås

I den anden kamp optrådte Brink igen uheldigt, da han i forbindelse med et straffespark til skotterne kom i klammeri med skotternes træner Craig Brown - endda i et område ved skotternes bænk, som han slet ikke har lov at være i.

- Han er vores ansigt udadtil, og det er fuldstændigt uacceptabelt at komme i håndgemæng med træneren for det andet hold under en kamp, endda i hans tekniske felt, siger en ligeledes unavngiven spiller til Ekstra Bladet.

Det er ikke lykkedes for Ekstra Bladet at få fat i Kim Brink for en kommentar.

OB: Brink fortjener respekt

I OB vil man ikke kommentere direkte på beskyldningerne, men klubber tager på sin hjemmeside afstand fra avisens brug af anonyme kilder.

- Vi vil ikke acceptere, at anonyme personer får lov til at spolere Kim Brinks eftermæle. Han har ydet en fantastisk indsats for Odense Boldklub. Både som træner og direktør har han opnået nogle enestående resultater, og hans eftermæle i klubben vil altid være præget af respekt og anerkendelse, er bestyrelsesformand Niels Thorborg citeret for at have sagt.