Pippi-forestilling: 4000 billetter solgt

Der er solgt knap 4000 billetter til vinterforestillingen Pippi ud af i alt 5400 billetter, der fordeles på 12 forestillinger.

I mere end 50 år har mange købt billetter til H.C. Andersen spillene i den Fynske Landsby. Nu kaster festspillene sig ud i noget helt nyt, og det er en vinterforestilling. Om få dage er der premiere på forestillingen Pippi, hvor der allerede er solgt knap 4000 billetter.

-Pippi er jo simpelthen det mest fantastiske musical. Den er så livsbekræftende. Den er med alle sine forskelligheder og sin tro på, at livet skal leves her og nu, det er det helt rigtige for os, siger Rune Kallager, som er bestyrelsesformand hos H.C. Andersen Festspillene.

Det er ikke kun det kommende publikum, og bestyrelsesformanden der er vilde med Pippi. Også skuespillerne synes, at netop Pippi har noget helt særligt at byde på.

- Det jeg allerbedst kan lide ved Pippi, det er nok, at der er så meget liv i forestillingen, og Pippi hun er bare en person som bare tager alting med et smil og bare ser positivt på verdenen, siger Nina Haavik Donev, som er skuespiller hos Andersen Festspillene.

Pippi har desuden også inspireret bestyrelsesformanden til at lave en vinterforestilling.

- Pippi har et lille slogan, der hedder 'Det har jeg aldrig prøvet før, så det kan jeg sikkert', og det var lidt den jeg også fangede og tænkte, 'jamen vi har aldrig, eller jeg har aldrig prøvet at lave en vinterforestilling før, så det kan jeg sikkert godt', fortæller han.

 

 

Oversigt

    Oversigt