Pizzeria i Odense havde mug på bordet

For dårlig rengøring er årsag til, at Istanbul Pizza & Grill i Vestergade i Odense har fået en bøde på 5.000 kroner.  

Istanbul Pizza & Grill i Vestergade i det centrale Odense har fået en bøde og en sur smiley på grund af for dårlig rengøring. Det meddeler Fødevarestyrelsen.

I forbindelse med en kontrol kunne Fødevarestyrelsen konstatere, at pizzeriaets pizza- og kebabområde ikke var tilstrækkeligt rengjort.

På gummilisterne på pizzeriaets kølebord blev der fundet mørke skimmellignende belægninger. Derudover blev der fundet dej- og andre madrester på hylderne i køleskabet, på pizzaspaden og køkkenknive.

Ejer: Vi får gjort rent

Ejeren af Istanbul Pizza & Grill erkender, at køkkenet trænger til en omgang.

- Jeg har ikke været her i tre dage, men vi må få gjort rent.

Bøden lyder på 5.000 kroner.

Det er ikke kun Istanbul Pizza & Grill, der i september har haft problemer med rengøringen.

Bøde på 20.000 kroner

H.C. Andersen Kongres Center i Odeon har fået en bøde på 20.000 kroner på grund af for dårlig rengøring.

Her er der ifølge Fødevarestyrelsen fundet madrester, fedt og snavs i kølerummene, på pålægsmaskinen og i bakker og beholdere.

Fødevarestyrelsen påpegede lignende problemer, da den var på besøg tidligere i juli, og da forholdet ikke er bragt i orden, resulterer det i en højere bøde. Ejerne har valgt ikke at kommentere bøden.

Smiley-ordningen har eksisteret siden 2001 og giver med jævne mellemrum restauranter og caféer et mere eller mindre smilende ansigt eller en sur smiley. Sure smileyer medfører bøder eller politianmeldelser.

Oversigt

    Oversigt