Planer om kæmpe legeland i Odense

Idrætsforeningernes Paraplyorganisationen i Odense, SIKO, vil opføre en gigantisk forlystelsespark i Odense. Mindst på størrelse med Legoland, og med idræt som omdrejningspunkt.

Preben Rasmussen, Sekretariatsleder i SIKO vil gerne sætte Odense på landkortet med en forlystelsespark af internationale dimensioner.
 
- Vi vil lave en legepark i Odense, hvor vi kombinerer den traditionelle idræt med leg, hvor vi deltagerne får mulighed for fysiske udfordringer kombineret med visuelle udfordringer, fortæller Preben Rasmussen, Sekretariatsleder i SIKO.

Ideen er, at parken skal integrere leg og moderne teknologi med de sportsgrene, der er i Odense, så gæsternes udfordres både fysisk og psykisk.

Legeparken kunne ligge på Stige Ø eller omkring grusgravene ved Tarup Davinde. Det ligger ikke fast endnu, ligesom finansieringen heller ikke er på plads.

- Vi skal ny nedsætte en arbejdsgruppe, der skal arbejde videre med ideen. Og vi oplever allerede nus tor opbakning, fortæller Preben Rasmussen, Sekretariatsleder i SIKO.

Og med Odenses vision som den legende by kommer ideen på det rigtige tidspunkt.

Store forlystelsesparker koster mange penge. Der er endnu ikke nogen investorer på plads, og der står ikke legeland på låget af kommunekassen.

- Vi har ikke lige en hel eller halv milliard til sådant et projekt, men det kan da være rart, hvis vi kan være med til at tiltrække nogle investorer, siger Jane Jegind, Børne- og ungerådmand, Odense, Venstre.

Oversigt

    Oversigt