Planlagt grov vold: Tre dømt og sat på fri fod

Tre mænd på 18, 19 og 22 år har fået dom i en voldssag fra Nyborg. Her blev en 33-årig mand i juni blev så voldsomt overfaldet, at han blev lagt i koma.

Da tre unge mænd på 18, 19 og 22 år mandag eftermiddag blev dømt for at have planlagt et brutalt overfald på en 33-årig mand, blev de efter dommen sat på fri fod.

De tre mænd, som alle har bopæl i Nyborg, blev ifølge anklager Christian Nielsen fra Anklagemyndigheden ved Fyns Politi "dømt for vold i forening".

De fik henholdsvis fire måneders ubetinget fængsel for voldsepisoden, fire måneders ubetinget fængsel for voldsepisoden og anden kriminalitet og et års fængsel, hvoraf de seks måneder blev gjort betinget, for voldsepisoden, afpresning, overtrædelse af knivloven, tyveri og for kørsel under frakendelse af førerretten.

De to yngste havde siddet varetægtsfængslet siden voldsepisoden i juni, og alle tre blev sat på fri fod efter dommen.

Offer i koma

Ved overfaldet blev den 33-årige mand, som kommer fra Ullerslev, slået, sparket og trampet på. Overfaldet var så voldsomt, at den 33-årige blev kørt på skadestuen med blødninger i hjernen. Herefter blev han overført til intensivafdelingen, hvor han blev lagt i koma.

Overfaldet skete ud for diskoteket No. 5 på Dronningensvej, og var angiveligt en reaktion på, at den 33-årige skulle have opført sig uterligt overfor den ene af de dømtes søster.

 

 

Oversigt

    Oversigt