Pluskunde boligløs efter konkurs

Bent Mouritsen fra Gelsted mistede ikke bare masser af penge, da Plus Forsikring i oktober pludselig gik konkurs - manden mistede også sin bolig, og er nu på tredje uge boligløs. Han risikerer at stå uden bolig indtil april.

-

Bent Mouritsen fra Gelsted mistede ikke bare masser af penge, da Plus Forsikring i oktober pludselig gik konkurs - manden mistede også sin bolig, og er nu på tredje uge boligløs.

Bor hos venner
\"Jeg bor hos venner og bekendte, og har af kurator fået at vide, at jeg måske kan få en afklaring i april, så det er en håbløs sitaution\", lyder det fra Bent Mouritsen.

Bent Mouritsens problemer startede i juni, da hans hus i Gelsted brændte. Selvom det naturligvis var et chok pludselig at stå uden hus, blev hans akutte problemer dog hurtigt afhjulpet. 

Skaffede husly
Plus Forsikring skaffede ham husly i en lejlighed og genopbygningen af den hårdt medtagede villa gik straks i gang.

I starten af oktober fik han af håndværkerne at vide, at huset ville være klar til genindflytning 1. november. Derfor sagde Bent Mouritsen sin lejlighed op med udgangen af 31. oktober.

Arbejdet stoppet
Men da Plus Forsikring så pludselig gik konkurs den 18. oktober stoppede håndværkerne øjeblikkeligt arbejdet med at genopbygge det nedbrændte hus, da de ikke havde nogen udsigt til at få betaling for deres arbejde gennem flere måneder. Derfor er huset i dag ubeboeligt, da der stadig ikke er installeret vand, el og varme.

\"Det er en forfærdelig situation. Mine børn havde glædet sig til at komme tilbage til huset, men nu ved jeg ikke hvad der skal ske\", siger Bent Mouritsen.

Afklaring til april
Bent Mouritsen har forsøgt at få hjælp hos konkursboet, men her er beskeden blot, at de ikke må udtale sig.

Den uheldige boligejer skal dog nok få penge til den sidste genopbygning, men han risikerer at skulle vente helt til april, hvor de sidste sager skulle være færdigbehandlet.

Oversigt

    Oversigt