Pokémon-jagt: Lig identificeret - det er Simon

Det lig som en Pokémon-jæger fandt i Stige i sidste uge er identificeret. Det drejer sig om en forsvundet 41-årig mand med kriminel baggrund.

Politiet har nu identificeret det lig, der blev fundet af en pokémon-jæger tirsdag aften i sidste uge. 

Andreas Bruun, politikommissær ved Fyns Politi, bekræfter overfor TV 2/Fyn, at det er liget af den 41-årige Simon Bolt Brinkmann. Han forsvandt 11. maj, og har en kriminel baggrund med flere domme bag sig. - blandt andet er han tidligere dømt for drabsforsøg og for vold med døden til følge.

- Der er ikke umiddelbart noget, der tyder på, at der ligger en forbrydelse bag hans død, og mere kan jeg ikke sige om det, siger det fra Andreas Bruun til Ritzau.

Lå i kanalen

Liget blev fundet i en afvandingskanal på Lodsvej, som løber langs med Odense Kanal nord for Stige. Meget tyder på, at han har været død et stykke tid. Politiet oplyser således, at hans lig er medtaget af vind og vejr.

Spil førte til liget

Personen, der fandt liget, spillede det verdensberømte spil Pokémon Go, som går ud på at fange virtuelle væsner med sin telefon.

Spillet har fået folk til at færdes steder, hvor der normalt ikke kommer særlig mange mennesker.  Det er ikke første gang, at en bruger af Pokémonspillet finder afdøde personer.

Også i Wyoming USA har en Pokémon-jæger under sin søgen efter pokémons fundet et lig af en mand, der var druknet i en flod.

Ligesom liget i Odense lå liget i floden i Wyoming i et område, som normalt er svært fremkommeligt, og hvor folk sjældent færdes.

 

Oversigt

    Oversigt