Pokémon-kort udløser røveri

En 10-årig dreng blev onsdag frarøvet 32 pokémon-kort under trusler om vold. Drengen fik et knytnæveslag i maven, inden de to 13-14 årige drenge forsvandt med de eftertragtede kort.

10-årig dreng frarøvet 32 kort

En 10-årig dreng blev onsdag frarøvet 32 pokémon-kort under trusler om vold. Drengen fik et knytnæveslag i maven inden de to 13-14 årige drenge forsvandt med de eftertragtede kort.

Den 10-årige dreng stod af linje 71 ved Ejby Skolen i Odense kl. 14.45 onsdag eftermiddag. Ved indgangen til skolen blev drengen overfaldet af to drenge på 13-14 år. Med trusler om vold blev drengen tvunget til at udlevere sine 32 pokémon-kort, og efterfølgende fik han et knytnæveslag i maven.

Odense Politi ser med bekymring på det stigende antal røverier begået af helt unge. Dog er det vist første gang, at målet for et røveri har været de eftertragtede pokémon-kort.

De to drenge beskrives som arabiske omkring 13-14 år, magre af bygning og sort kort hår. Den ene dreng havde en knop på det venstre øje.

Politiet vil gerne i kontakt med eventuelle vidner, eller passagere på linje 71, der måtte have observeret de to drenge.

Oversigt

    Oversigt