I det fynske folks tjeneste

Pokémon-kort udløser røveri

En 10-årig dreng blev onsdag frarøvet 32 pokémon-kort under trusler om vold. Drengen fik et knytnæveslag i maven, inden de to 13-14 årige drenge forsvandt med de eftertragtede kort.

10-årig dreng frarøvet 32 kort

En 10-årig dreng blev onsdag frarøvet 32 pokémon-kort under trusler om vold. Drengen fik et knytnæveslag i maven inden de to 13-14 årige drenge forsvandt med de eftertragtede kort.

Den 10-årige dreng stod af linje 71 ved Ejby Skolen i Odense kl. 14.45 onsdag eftermiddag. Ved indgangen til skolen blev drengen overfaldet af to drenge på 13-14 år. Med trusler om vold blev drengen tvunget til at udlevere sine 32 pokémon-kort, og efterfølgende fik han et knytnæveslag i maven.

Odense Politi ser med bekymring på det stigende antal røverier begået af helt unge. Dog er det vist første gang, at målet for et røveri har været de eftertragtede pokémon-kort.

De to drenge beskrives som arabiske omkring 13-14 år, magre af bygning og sort kort hår. Den ene dreng havde en knop på det venstre øje.

Politiet vil gerne i kontakt med eventuelle vidner, eller passagere på linje 71, der måtte have observeret de to drenge.

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.