Politi afviser at kommentere kritik efter dødsbrand

Politiets hurtige udmelding om moderens skyld i dødsbranden i Tommerup mandag, er blevet mødt af kritik fra flere sider. Men Fyns Politi ønsker ikke at kommentere kritikken. Istedet har de udsendt denne udtalelse:

Efter at der igennem flere nyhedsmedier har været rejst kritik af de udtalelser, som en ledende medarbejder ved Fyns Politi har fremsat omkring efterforskningen af den tragiske brand i Tommerup mandag den 23. juni, skal jeg udtale følgende:

- Udmeldinger til offentligheden i en så tragisk og ulykkelig sag som denne, vil altid indebære en række skøn og vurderinger, hvor mange - ofte modsat rettede - hensyn skal vejes op mod hinanden. I det omfang, at den nu fremførte kritik omkring politiets skøn og vurderinger i denne konkrete sag måtte munde ud i en klage- eller erstatningssag, vil det være helt urimeligt, hvis Fyns Politi på nuværende tidspunkt indgår i en offentlig debat omkring sagen.

Jeg skal på denne baggrund meddele, at Fyns Politi ikke har bemærkninger til den rejste kritik, udtaler chefpolitiinspektør Michael Fl. Rasmussen.    

Oversigt

    Oversigt