I det fynske folks tjeneste

Politi afviser at kommentere kritik efter dødsbrand

Branden i Tommerup kostede to små drenge livet.

Politiets hurtige udmelding om moderens skyld i dødsbranden i Tommerup mandag, er blevet mødt af kritik fra flere sider. Men Fyns Politi ønsker ikke at kommentere kritikken. Istedet har de udsendt denne udtalelse:

Efter at der igennem flere nyhedsmedier har været rejst kritik af de udtalelser, som en ledende medarbejder ved Fyns Politi har fremsat omkring efterforskningen af den tragiske brand i Tommerup mandag den 23. juni, skal jeg udtale følgende:

- Udmeldinger til offentligheden i en så tragisk og ulykkelig sag som denne, vil altid indebære en række skøn og vurderinger, hvor mange - ofte modsat rettede - hensyn skal vejes op mod hinanden. I det omfang, at den nu fremførte kritik omkring politiets skøn og vurderinger i denne konkrete sag måtte munde ud i en klage- eller erstatningssag, vil det være helt urimeligt, hvis Fyns Politi på nuværende tidspunkt indgår i en offentlig debat omkring sagen.

Jeg skal på denne baggrund meddele, at Fyns Politi ikke har bemærkninger til den rejste kritik, udtaler chefpolitiinspektør Michael Fl. Rasmussen.    

Ved du noget? Så send os et tip

Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig
Ny forbedret app til dig

Tryk på del og herefter "Føj til hjemmeskærm" for at oprette en genvej.

Åben browser menuen og vælg "Føj til startskærm" for at oprette en genvej.