Politi efterforsker serie-brande

Nu intensiverer Fyns Politi efterforskningen af en serie brande i Kværndrup-området. Søndag brød den syvende brand siden nytår ud i området.

Søndag formiddags måtte brandfolk fra Beredskabet i Faaborg-Midtfyn Kommune endnu en gang rykke ud til en brand i Trunderup og Kværndrup-området.

Serie-forløb i brandene

Den seneste brand får nu Fyns Politi til at skrue op for efterforskningen. Lokalpolitiet i Faaborg-Midtfyn får hjælp af efterforskerne fra afdelingen for personfarlig kriminalitet i Odense.

- Vi går ind i efterforskningen nu, fordi vi kan se et serie-forløb i det. Når det er sådan, at brandene hænger sammen, og der måske er et brandbillede, der er identisk mellem de forskellige brande, så går vi ind i det, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen, leder af efterforskning af personfarlig kriminalitet ved Fyns Politi til TV 2/Fyn.

De påsatte brande er sket tidlige morgen og i de sene eftermiddagstimer.

Hold øje med fremmede biler

Tekniske undersøgelser viser, at mindst to af brandene er påsatte og resten beskriver politiet som mistænkelige.

- Nu kigger vi på, hvad det er for nogle brandbilleder, der er i området. Vi kan konstatere at mange af brandene er såkaldte dobbelt-brande, hvor der udbryder brand to gange samme sted, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen, til TV 2/Fyn.

Fyns Politi vil meget gerne høre om folks observationer af for eksempel fremmede biler eller andet usædvanligt i området.

Syv brande siden nytår

Dit cookie-tilsagn gør, at indholdet her ikke kan vises. Du kan ændre dit tilsagn ved at klikke på boksen her.

 

Vis Politi efterforsker serie-brande på et større kort

Oversigt

    Oversigt