Politi finder 21-årig bilist på skadestue efter solouheld

En 21-årig mand fra Odense stak af efter at være forulykket i en bil sydvest for Slagelse. Nu er han fundet.

Føreren af den bil, der blev fundet forulykket og i brand på Slagelse Landevej nær landsbyen Vemmelev sent torsdag aften, er fundet.

Det oplyser vagtchefen ved Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi tidligt fredag morgen.
Der er tale om en 21-årig mand fra Odense. Han er ifølge vagtchef Anders Mikkelsen sluppet med overfladiske knubs, men er indlagt på Odense Universitetshospital til observation.

- Han er stukket af efter ulykken og kan ikke forklare hvorfor. Han er tilsyneladende blevet hentet et sted i nærheden og kørt væk. Og så ender han på skadestuen, fordi han har fået nogle knubs, siger vagtchefen.

- Hospitalet valgte at beholde ham natten over til observation, men han er sluppet med knubs. Han har ikke brækket noget, tilføjer han.

Politiet ved endnu ikke, hvorfor den unge mand stak af fra stedet. Han mistede sandsynligvis kontrollen over bilen efter at have passeret en bro over Vestmotorvejen i nærheden af Vemmelev. Herefter rullede bilen ned ad en skrænt og ind i et buskads og brød i brand.

- Det kan jo være, at han har haft dårlig samvittighed, siger vagtchefen og tilføjer, at der vil blive taget en blodprøve af den 21-årige for at tjekke for blandt andet spiritus.

Oversigt

    Oversigt