Politi frigiver video af formodet brandstifter

Fyns Politi frigiver nu en video af en mand, der kan have forbindelse til de mange brande i Odense-området.

Særligt siden branden i Odense Roklub den 15. august 2015 har politiets opmærksomhed været rettet mod, at brandene kan være påsat af samme gerningsmand eller gerningsmænd.

I forbindelse med branden ved Dyrup Kirke, Tranehøjen 1, 5250 Odense SV., fredag den 18. december 2015 kl. før kl. 23.33, har politiet fået en overvågningsvideo, som er optaget samme dag ved FKS-Hallen, Tranehøjen 5, 5250 Odense SV, der ligger tæt ved Dyrup Kirke.

På videoen ses en person i tidsrummet mellem kl. 22.00 og 23.00 gå rundt imellem træer og buske på en måde, som gør, at politiet finder ham interessant.

-Vi håber meget, at billederne kan hjælpe os til at finde frem til gerningsmanden. Vi ved ikke, om det er gerningsmanden på videoen, men personen er i området omkring gerningstidspunktet, og det er selvfølgelig meget interessant for os at finde frem til vedkommende, siger vicepolitiinspektør Henrik Justesen fra Fyns Politi.

Personen beskrives således: 

Person,- antagelig mand,- iført mørk dynejakke m.hætte og blanke lynlåse på lommer og som jakkelukke, mørkt tørklæde for underansigtet, mørke bukser og mørke sko med hvid bred stribe på ydersiden,- muligvis mrk. ”Puma”. 
Pågældende bar en mørk rygsæk på ryggen. 

Politiet er meget interesseret i at få personen på optagelsen identificeret og afhørt til sagen og modtager derfor meget gerne henvendelser om, hvem personen er eller kan være. 
Henvendelse til Fyns Politi på telefon 114.

 

Oversigt

    Oversigt